Investicijski Partner

Ivana Hatvalić-Poljak

Ivana se pridružila Prosperusu 2012. godine i djeluje kao investicijski partner.

U Prosperusu odgovorna je za implementaciju i upravljanje procesima stvaranja vrijednosti i integracije portfeljnih društava.

Tijekom svog rada u Prosperusu, Ivana je također bila članica nekoliko uprava i nadzornih odbora portfeljnih društava gdje je djelovala kao ključna osoba u procesima restrukturiranja društva i izlaznim strategijama. Bila je i voditeljica organizacijske jedinice za upravljanje izloženosti rizicima i limitima (Middle Office) u razdoblju od 2011. do 2013. godine.

Prije pridruženja Prosperusu radila je u financijskom i bankarskom sektoru. U tom razdoblju bila je voditeljica odjela za trgovinu u brokerskoj kući Šted-Kapital te voditeljica Odjela investicijskog bankarstva i riznice u Štedbanci gdje je stekla bogato iskustvo u pružanju usluga investicijskog bankarstva i tržišta kapitala.

Tijekom svoje karijere aktivno je sudjelovala na brojnim stručnim konferencijama i panelima iz područja financija i turizma (bila je primjerice govornik na Adria Hotel Forumu 2017., konferenciji China – CEEC Tourism Cooperation 2018., eventu Best Stay 2021. itd.).

Ivana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2003. godine, smjer Računovodstvo.