Iskusni investitori usredotočeni na prilike za rast

Saznajte više o Prosperusu 

Prosperus je društvo za upravljanje fondovima s više od dvadeset godina iskustva u ulozi poduzetnika, menadžera, financijera i investitora u Jadranskoj regiji.

O investicijama 

TRENDOVI RASTA 

Iako naša strategija nije specifična za sektor, očekujemo da će većina prilika biti iz sektora farmacije, zdravstva, ugostiteljstva, obnovljivih izvora energije, upravljanja poslovnim procesima i FMCG sektora, u skladu s iskustvom našeg tima te globalnim trendovima rasta.

KONKURENTSKE PREDNOSTI 

Ulažemo u društva s vlastitim i/ili diferenciranim proizvodima ili ponudom usluga, čime se omogućuje održiva konkurentska prednost i značajan tržišni udio.

STVARANJE RADNIH MJESTA 

Stvaranje radnih mjesta i rast uključivi su. To je obrazac koji je zastupljen u svim našim portfeljnim društvima s rastom koji dodaje vrijednost stvaranju radnih mjesta i obrnuto.

Naša sektorska stručnost 

  • Ugostiteljstvo 
  • Obnovljivi izvori energije 
  • Farmaceutski sektor
  • Poslovne usluge 
  • Roba široke potrošnje – FMCG
  • IT
„Vjerujemo da je svakom društvu koje preuzmemo potrebna transformacija kako bi preusmjerilo svoju strategiju sukladno našoj investicijskoj tezi, uskladilo upravu, zaposlenike i operacije te mobiliziralo i iskoristilo njihovu energiju i predanost.“
„Kroz fokusiranu strategiju kupnje i izgradnje u nekoliko već uspostavljenih sektora stvaramo društva koja su konsolidirala širi geografski ili sektorski prostor“
„Naše iskustvo u sektoru malih i srednjih poduzeća u regiji pokazalo je da najbolje prilike proizlaze iz situacija koje smo oblikovali od samog početka – kombinirajući ideju odn. proizvod s pravim menadžerskim timom i kombinacijom kapitala.“
left arrow
right arrow

Transformacija u brojkama 

Sklapanje partnerstva s pobjedničkim timovima i društvima sukladno našoj DNK kako bismo im omogućili da postignu sljedeću fazu rasta.

Korištenje uloženog kapitala u prvih 36 mjeseci

85%

€150m
imovine pod upravljanjem
10+
godina podrške upravljačkim timovima malih i srednjih poduzeća
5
godina prosječnog razdoblja držanja
2.000+
zaposlenika u portfeljnim društvima
Želite ostati ukorak s našim timom?
Pretplatite se na naš newsletter.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Stupite u kontakt s nama i postanite jedna od naših priča o uspjehu