Stvaranje vrijednosti i kapital za rast za vodeća regionalna poduzeća

Pregled 
Kultura našeg društva

Pregled

€150m
imovine pod upravljanjem
10+
godina podrške upravljačkim timovima malih i srednjih poduzeća
5
godina prosječnog razdoblja držanja
2.000+
zaposlenika u portfeljnim društvima
Sklapanje partnerstava.
Suradnja.
Zajednički rast.
Prosperus surađuje s etabliranim, visokokvalitetnim tržišnim liderima.

Od svog osnutka 2010. godine, Prosperus je usredotočen na ugostiteljstvo, proizvodnju/ infrastrukturu i poslovanje u području obnovljivih izvora energije, dok je u području upravljanja i povećanja vrijednosti unutar portfeljnih društava zauzeo 'praktičan pristup upravljanju'.

Naš je fokus na preusmjeravanju ka pomnijem praćenju operativnih aspekata. Naš investicijski tim radi skupa s našim timom vanjskih stručnjaka za industriju i operativno upravljanje kako bi timovima za upravljanje portfeljnim društvima na raspolaganje stavili praktične resurse i time poboljšali mogućnosti razvoja proizvoda i katalizirali rast prihoda.

Ova strategija i perspektiva pokazale su se kao ključni faktor u maksimiziranju vrijednosti naših portfeljnih društava.

Kultura našeg društva

Čvrsto smo uvjereni da društva s pozitivnom kulturom imaju puno veće izglede biti strateški inovativna. 

Kultura našeg društva
01. Kultura našeg društva

Iskrenost

Dijeljenje onoga što je relevantno, koliko god bilo teško ili neugodno, jedno je od naših temeljnih načela. To je jedini transparentan način jasnog i razumljivog donošenja odluka.

02. Kultura našeg društva

Promjena statusa quo 

Prihvaćamo različitost u razmišljanju i rješavanju problema te smo spremniji isprobati nove pristupe umjesto da se držimo starih procesa samo zato što „se to kod nas uvijek tako radilo.“

03. Kultura našeg društva

Stavljanje ljudi na prvo mjesto 

Dobar se glas gradi iznutra prema van. Empatični smo jedni prema drugima te poštujemo jedni druge i same sebe. Jedni druge pozivamo na odgovornost, a pridržavanje tog načela zajednička je odgovornost.

04. Kultura našeg društva

Uspjeh je uvijek timski poduhvat 

Njegujemo kulturu suradnje u kojoj se dijele i uspjesi i neuspjesi. Naša mudrost i prosudba proizlaze iz naše sposobnosti da zajedno rastemo u okruženju u kojem se cijeni svaka jedinstvena perspektiva. Iako u svojim redovima imamo mnogo talentiranih pojedinaca, vjerujemo da je grupa jača od bilo kojeg člana pojedinačno.

Stupite u kontakt s nama i postanite jedna od naših priča o uspjehu